aktivnosti 1

Događaji

Team building

Povesti svoj tim ili saradnike i kupce na nezaboravno uživanje, avanturu, kreiranje i jačanje timskog duha, druženje, avanture i dobru hranu. Naši saradnici su profesionalci u organizaciji događaja koji će sa vama kreirati priču oko zadate teme i napraviti pravi balans druženja, avanture i opuštanja. Pozornica koja predstavlja centralni deo poslužiće Vam i za dnevne prezentacije ali i za večernje druženje uz zabavni program koji organizujemo po vašoj želji.

Family building

Opustiti se sa porodicom u prirodi daleko od buke, uz obalu reke i neprocenjivi mir. Vreme u ovakvom ambijentu osnažiće vašu porodicu. Možete jesti u restoranu ili spremati sami. Možete loviti ribu ili uzeti ribu od naših profesionalaca.

Friendship building

Pođite sa prijateljima na organizovane izlete, pecanje, druženje u prirodi a večeri provedite uz muziku u teatru. Iznenadiće Vas muzičari iz našeg tima koji su uvek spremni za dobru zabavu!

Hibridni dogadjaj

Zahvaljujući brzom internetu i profesionalizmu naših saradnika, predivnoj prirodi, vaš događaj izgledaće kao tv emisija.